dimecres, 4 de novembre del 2015

Deviteca: el vi + la teca


Hola! Comencem amb el blog el mes de novembre, avui explicant la història d'un comerç, d'una família i d'una passió. Avui parlem de Deviteca.

Deviteca: el vi + la teca. Un projecte encapçalat per Francesc Blanch (Cuiner, Escola d'Hoteleria de Cambrils) i Núria Barceló (Diplomada en Turisme, URV). Després d'estar més de deu anys gestionant el restaurant La Mar Blava (1994 - 2007), van decidir obrir Deviteca, la crisi començava a veure's i hi havia una gran demanda de productes gastronòmics, van ser dos dels grans factors determinants per començar aquesta aventura.

L'objectiu principal va ser la creació d'una botiga relacionada amb el món del vi i la gastronomia. El producte principal és el menjar que cuinen per portar, on hi han dues línies diferenciades: menjars per dies feiners "plats del dia" i menjars per celebracions especials, menjars més informals tipus "pica-pica", menjars acabats de cuinar com els arrossos i d'altres serveis que també s'ofereixen com els regals gastronòmics (lots o cistelles de productes). A Deviteca la promoció del producte de la terra, donant prioritat als que tenen un distintiu de qualitat com l'avellana, la mel del Perelló, vins de diferents D.O., etc. és una de les seves principals característiques.

A Deviteca també tenen un espai per poder fer tallers de cuina i un altre de les seves especialitats són els petits càterings, ajuden a preparar qualsevol tipus de celebració, a casa o en un lloc especial, confeccionant un menú adient per a cada ocasió i per cada lloc. En qualsevol tipus d' encàrrec s'ofereix un servei molt personalitzat, sempre adaptant-se al que cadascú necessita. Oferint consells per tal que qualsevol tipus de dinar (de feina, de celebració, etc.) per petit que sigui, s'adapti al que cada persona està buscant. La seva especialitat són els petits grups (10, 20, 30 persones...)

La qualitat és el distintiu que Deviteca defensa des del començament sempre amb productes de confiança. Els menjars es cuinen des de l'inici fins al final: fent els seus sofregits, els seus brous i a partir d'aquí surten els plats Deviteca.

Deviteca una feina feta amb passió, el valor afegit d'agrupar tot un conjunt d'intencions per tal de promoure els productes que ens ofereix el nostre territori: productes gastronòmics per a fer detallets, promovent els productes de la terra i afavorint el consum de productes de proximitat, com també els menjars típics de la nostra zona i de cada estació: bunyols per Quaresma, Torrons per nadal, etc. I a més també, imparteixen tallers/xerrades de cuina de diferents temàtiques, per tal d'obrir la seva cuina als clients i amics a més de passar una bona estona entorn dels fogons!

Ja sabeu a Deviteca obren cada dia (excepte els dilluns), també els caps de setmana i els festius. L'horari és de 10 a 15 h i de 17,30 a 20,30 h (de dimarts a divendres) i de 10 a 15 h els dissabtes, diumenges i festius encara que aquest pròxim 2016 estrenaran horari: Cada dia de 10 a 16 h.




















Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada